PDA

View Full Version : New hardware!!!!



Sidewinder
10-18-2013, 06:56 PM
I have cards!!! Thanks CZE! Let the alpha testing commence! (too many exclamation points!)

Lefto
10-19-2013, 07:57 AM
I somehow "managed" to lose a lot of cards with the new hardware as well :( Anyone else on the same boat as me?

BossHoss
10-19-2013, 09:30 AM
Yes, there is still an issue with editing the demo decks. The second time I had logged in after the newest patch I had lost all but 56 cards. Repair Install fixed that but any cards missing from editing demo decks has to be fixed server side still.

Ju66ernaut
10-19-2013, 09:30 AM
Lefto, have you tried repairing the client a few times? Shaq mentioned that repairing seems to resolve the issue.

Lefto
10-20-2013, 03:04 AM
Lefto, have you tried repairing the client a few times? Shaq mentioned that repairing seems to resolve the issue.
I had tried that with the "old" hardware to no avail. Gonna give it a shot here as well i suppose. Btw i didn't edit the demo decks at all. Creating a cardless deck seems to have caused the problem for me this time.
EDIT: Well well, seems like repairing did the trick this time around :)