PDA

View Full Version : HEX Launcher RAM



jetah
10-18-2013, 07:56 PM
So I was looking at the amount of RAM the HEX launcher uses and was quite shocked. So I loaded up some other launchers to see what they were running.


Battle.net - 85m
TESO - 90m
Tera - 100m
HEX - 600m

*battle.net is the blizzard ent all-in-one launcher for hearthstone, wow, b3, sc2.

So why is HEX using 600m of ram for a launcher?

HyenaNipples
10-18-2013, 08:05 PM
Probably something to do with it being in Alpha....

Zarien
10-18-2013, 08:55 PM
Probably something to do with it being in Alpha....

This, the game isn't optimized yet.