PDA

View Full Version : Old enviroment back up?



Chiany
10-21-2013, 07:26 AM
After I just rebooted my pc and repaired the client again.
I had to choose once again a new Keepname, and only decks I had were the Demo decks.

I know one of my guildies has the same (she mentioned it to me).
Anyone else having this?

beepharoni
10-21-2013, 07:37 PM
My old decks haven't been placed back in my list. Not sure what is going on with them restoring the old environment, but I hope they do it :/

Daer
10-21-2013, 08:17 PM
Yeah, I don't have any of the decks I had made in the first environment either.