PDA

View Full Version : concerned about mic broadcasting



madcap
10-24-2013, 08:27 PM
Just joined the alpha today. I went into options and looked on the audio screen. The game defaults to Transmit Voice and Automatic Voice with sensitivity turned up all the way.

I'm playing on a system with a built in mic and it makes me uncomfortable to think that I might be broadcasting all the time in game (especially when changing these options has no effect). I think the game should default to not Transmit Voice.

MoikPEI
10-24-2013, 08:55 PM
Debatably also a breach of the revised COPPA now that it includes voice.

Zomnivore
10-24-2013, 09:48 PM
I hadn't seen this, I'll have to check. currently I don't see mic options in the audio tab

Zarien
10-24-2013, 11:51 PM
I haven't seen voice options either, only game audio. I'll have to check as well.

Kami
10-25-2013, 04:04 AM
Mind taking a screenshot since I haven't seen any voice chat options at all in this game.

madcap
10-25-2013, 05:39 PM
Well this is awkward. I started up hex today to grab a screenshot and downloaded a patch and now all those options are gone.

It was there yesterday, now it's not.

Niedar
10-26-2013, 12:09 PM
Well you aren't crazy, there is definitely references to voice chat within the client. Why you had access to it who knows but it exists.