PDA

View Full Version : Chests require gold to open?



Selix
04-23-2014, 11:12 PM
Bug or not a bug?

Yoss
04-23-2014, 11:13 PM
You shouldn't be able to open them at all right now. And no, it shouldn't cost Gold. It costs gold to spin a chest on the Wheels of Fate though.

BossHoss
04-23-2014, 11:14 PM
^^What he said^^

Selix
04-23-2014, 11:15 PM
Hmm I think I missed a video or two on how chests work then. Yoss do you have any links on the spin and chest system?

Yoss
04-23-2014, 11:17 PM
I think you have me confused with ShadowElf, sorry.

Here's something, but it might not be what you want:
http://forums.cryptozoic.com/showthread.php?t=34611