PDA

View Full Version : Can we get a borderless windowed setting?



XagoTrunk
04-29-2014, 01:46 PM
Sick of having the 2cm of border at the top of my game client

Kami
04-29-2014, 01:50 PM
They're working on it.

In the meantime: http://forums.cryptozoic.com/showthread.php?t=34866

XagoTrunk
04-29-2014, 02:04 PM
Thanks, should've searched first :o