PDA

View Full Version : Switching champions between games



cferejohn
05-10-2014, 12:45 AM
So when I'm in a tournament between games, it seems like I can switch my champion - the interface lets me pick a new one. But when I start the next game I still have my original champion.

I'm not sure what the intent was, but either I should be prevented from changing champions entirely or if I do it should work.

Daer
05-10-2014, 12:58 AM
Happened to me too. Changed my champion after the first match but when the 2nd match started I had my original champion still.

MasterN64
05-10-2014, 01:38 AM
I can confirm this myself twice. Both times it did not switch champs till after the entire round. It seems the game does not refresh the game board until it unloads the board and sttarts from coin flip.

cferejohn
05-10-2014, 07:46 AM
Huh. For me it never switched at all, but every time I was in the deck building screen it showed the new guy I had picked.