PDA

View Full Version : Draft Bug - Unable to play cards



Cobraria
05-11-2014, 11:55 PM
Good morning Hexers,
I'm Cobra an italian player that had become very addicted to this game.
I wasn't knowing of the KS of this game so I've started playing only recently thanks to a beta code (and i've already sink quite some money in the game and, as far as I see, it worths every euro)

Now I'm here to tell you what happened to me yesterday:

In the whole day I've drafted 3 times (2 lost and a 2nd place if I remember well and the losts i've got the problem i'm gonna explain)
During the draft, all of sudden, I can't play resource or troops or cards during my turn but only quick actions.
I think i dont even need to say that i've lost the games it happens (except one, too many cards on board for me XD)

Right now I've opened a support ticket (and i've forgot to put 1 out 3 drafts, but nevermind)
But more than a refund I really hope that this "brutal" bug will be fixed asap, this is a great game with an amazing MTG early days vibe and I want it better and better in the time being ^_^

Best regards

Damascus
05-12-2014, 12:06 AM
it's really nice to see threads like this that are so upbeat and positive about Hex even when things like this happen - welcome to the community man, hope your support ticket gets resolved! That does sound like a bug that's good to know about

shocker455
05-12-2014, 12:38 AM
I couldn't play any of my cards... I did not play a shard yet this turn.

(yes i know there was no way for me to win the game)

http://i976.photobucket.com/albums/ae241/shocker455/Untitled-5.png (http://s976.photobucket.com/user/shocker455/media/Untitled-5.png.html)

shocker455
05-12-2014, 12:43 AM
ops meant to post this in the bug sub-form

Cobraria
05-12-2014, 01:18 AM
same happened to me, read my post

Kami
05-12-2014, 04:26 AM
I ran into the same bug and have a video of it: http://www.twitch.tv/cwolfcw/c/4236863

It started off by skipping my phases. When it stopped doing that, it wouldn't let me play any cards.

Chadatog
05-12-2014, 10:25 PM
I just had this problem in my draft. It bugged out and wasn't showing the skip button when the declare attackers text would come up. Had to hit the space bar to get past that. Then it wouldn't allow me to cast quick actions after the opponent declared blockers, even though i checked twice to make sure I had the priority stops for every single phase on both my and my opponents turns,