PDA

View Full Version : Pheromones interaction with Guard Dogs



Galvayra
09-07-2014, 08:44 AM
I played Pheromones while opponent had 3 guard dogs, they started buffing 26 times and opponent said the game was locked out for him, had to alt f4 to leave. game state looked like this

http://imgur.com/m8h0Ui1

eimerian
09-07-2014, 12:09 PM
Would be interesting to know if they actually where 53/53 troops or just displayed as such.
There are a lot of display errors recently.

Also, did all three dogs go on the stack 26 times with their ability?
If so, kudos for resolving those before making the screenshot :)

Galvayra
09-07-2014, 02:34 PM
Would be interesting to know if they actually where 53/53 troops or just displayed as such.
There are a lot of display errors recently.

Also, did all three dogs go on the stack 26 times with their ability?
If so, kudos for resolving those before making the screenshot :)

Passive abilities don't go on the stack, at least i don't remember any that do.

Yoss
09-08-2014, 12:22 PM
I'm pretty sure we've seen the Guard Dog bug before. Not sure if it was of this variety or not.