PDA

View Full Version : Cant choose 1920x1200 resolution...



Jebenafaca
09-15-2014, 08:27 AM
sorry if its already been posted, but i cant choose my native monitor resolution of 1920x1200,
there is only 1920x1080...

it is important, bcs with 1920x1080 text on the cards is all blurry...

hope its gonna be implement soonTM :)

big bow to all creating this great game, i am enjoying it a lot!

Jebenafaca
09-16-2014, 08:15 AM
am i the only one with this problem, or is it on to do list?

i would appreciate an answer, if any one know...

DataDragon
09-16-2014, 11:38 AM
From what I know, the game will only present the resolutions that your video card driver reports as supportable.
This is why different people have different resolutions available.

That being said, we are working on a newer version of the support software, and that should have some fixes for weirdness, though I don't know which ones offhand.

Jebenafaca
09-16-2014, 02:20 PM
that is strange, bcs my native res is 1920x1200...and that is dependent of a monitor res, is it not?

so the game should look what is the desktop res or something...

tnx anyway, now you know there is some problem with it...

Emander
11-03-2014, 02:40 PM
I also have this bug now. Seems to be new post-King Gabriel patch.

I cannot choose 1920x1200 although I run a 16:10 monitor natively @ 1920x1200 in Windows.
Hex does however show 3860x2040 as available although this resolution is not supported by the monitor...

Also, choosing some resolutions seems to set the monitor to some other resolution:
1440x900 selected -> actual monitor shows set to 1600x1200p
1680x1050 selected -> actual monitor shows set to 1920x1080p

Something ain't quite right here.

Roader
11-06-2014, 12:54 AM
same here in full screen i can't play in 1680x1050, in window mode it's ok.

When a game launched, i think resolution change beacause the chat window become very big...