Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 24

Thread: Install runs perfectly, patcher works perfectly, Hex doesn't load.

  1. #1

    Install runs perfectly, patcher works perfectly, Hex doesn't load.

    No patcher errors, no errors of anykind, hit the play now button and nothing happens. No processes are spawned as far as I can tell in task manager. I have it installed onto E: Going to try to clear enough space on my SSD system drive to give it an install there, and see if that's the problem.
    ----
    http://i.imgur.com/I1MZpF8.png
    HexEnt is too long to type, They're HXE now.
    I am currently trading my unused GK code for a new Tesla Model S P85D
    Feel free to contact me for where you can have it shipped.

  2. #2
    I already know you're very computer savvy... let us know what you did to fix it plez when you do .

  3. #3
    Same issue, help!
    Champion of the Black Flame
    CZEV# 497

  4. #4
    Gigantisaur
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Paris, FRANCE
    Posts
    1,225
    I ran a repair, then it loaded but I cannot see the text on buttons...

    I rebooted my computer which didn't solve anything.

    Repairing again!

    ~

  5. #5
    Gigantisaur
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Paris, FRANCE
    Posts
    1,225
    Still doesn't work, what flash / DirectX are required?

    ~

  6. #6
    Same thing for me. I repaiered it once, rebooted. In the Hex directory, there is a Hex application file but when I tried to run it, it says "This app can't run on your pc."

    I have Windows 8. I'll try to repair again.

  7. #7
    Running Windows 7 Ultimate. Repaired, still does not work. Hit play, just sits there.
    Champion of the Black Flame
    CZEV# 497

  8. #8
    Have you tried repairing multiple times?

  9. #9
    Uneducated Guess: Possibly no error messaging is in yet and the gameplay side of server is down to aid downloading.

    Anyone got a thing that can see if packets are heading out when you click play and none are coming back?

  10. #10
    Same issue, running on 7Ultimate on an SSD drive, trying repair now which its redownloading 202 files after the check.

    ** On to the 2nd round of repair, 48files this time.
    *** 3rd round 34 files, 4th, 5th, 6th turn....will try deleting hex.exe and run repair.
    ****Gave up and reinstalling from scratch.
    Last edited by Ravallian; 10-09-2013 at 11:33 PM.
    Keep Name: Atlantis

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •